Blauwe ‘harde kern’ gestrikt voor JO8-4

  • Opleiding

Het is de VTZ-Onderbouw gelukt om voor de JO8-4 drie trainers vast te leggen, welke (bijna) wekelijks te vinden zijn op sportpark Panhuis. We hebben het hier over Michael van de Poel, Marius van Beek en Erik Roseboom.

Deze drie trouwe volgers van G.V.V.V. 1 hebben hun jawoord gegeven om met de JO8-4 aan de slag te gaan, met de intentie om ze te gaan opleiden voor het toekomstige G.V.V.V. 1. Aangezien zij daarnaast groot fan zijn van ons vlaggenschip en van onze hoofdtrainer Gery Vink, hebben zij de eer om op de dinsdag- en donderdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur op het hoofdveld de training te verzorgen voor de JO8-4.

Bewonderen

Gery Vink krijgt hierdoor de kans om zijn trouwe fans vooraf te bewonderen op het hoofdveld, alvorens hij zelf met het vlaggenschip start met de training. De JO8-4 bestaat uit allemaal nieuwe leden en een compleet nieuwe staf. Wij wensen de staf, en natuurlijk onze nieuwe leden van harte welkom bij onze mooie blauwe vereniging. Maak er een mooi seizoen van met heel veel voetbalplezier.

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Opleiding | 21 april 2024
Lees meer

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer