Wees het visitekaartje als terreinmeester

  • De club

Ben jij dé gastheer of -vrouw die er voldoening uithaalt dat alle teams zich kunnen omkleden in een schone kleedkamer? Door jouw gedrag voelt iedereen zich welkom op de club en helpen zij jou graag mee om de kleedkamers netjes te houden.

Samen met twee anderen draag je de zorg om de kleedkamers en het ballenhok netjes te houden. Uiteraard rekenen wij ook op verantwoord gedrag van de gebruikers, waardoor jij dit vooral controleert en waar nodig ondersteunt.

Gastheer

De terreinmeester is verantwoordelijk voor de inname en uitgifte van wedstrijdballen en sleutels voor de kleedkamers op zaterdagen. Ook bied je alle teams wat te drinken aan tijdens de rust van de wedstrijden en controleer je op het gebruik van de kleedkamers.

Samen de schouders eronder

Doordeweeks zorgen de teams zelf voor de trainingsmaterialen. De terreinmeester ziet hier steekproefsgewijs alleen op toe. Samen met de gebruikers zorg je ervoor dat het netjes blijft. Doordat je deze functie samen met anderen bekleedt, kost het je maar een paar uur per maand.

Op het lijf geschreven

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je graag meer informatie over je taken? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer