Anthony Berenstein keert terug op trainingsveld

  • Het eerste

Anthony Berenstein is donderdagavond weer aangesloten bij de trainingen. De buitenspeler is na een kleine blessure weer volledig beschikbaar voor trainer Gery Vink. 

De nieuwste aanwinst uit het eerste elftal kampte na de eerste oefenwedstrijd tegen Gemert met wat lichte klachten en liet zich de afgelopen periode behandelen door de medische staf van de hoofdmacht. Donderdagavond was de speler volledig hersteld om weer volledig bij de trainingen aan te sluiten.

Competitiestart

G.V.V.V. traint in aanloop naar de competitie nog op vier momenten, er worden geen oefenwedstrijden meer gespeeld. Zaterdag 20 augustus wacht de blauwhemden op sportpark Panhuis de eerste tegenstander in de competitie: Ter Leede vormt om 14.30 uur de opponent in speelronde 1 van de derde divisie.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer