Anthony Berenstein keert terug op trainingsveld

  • Het eerste

Anthony Berenstein is donderdagavond weer aangesloten bij de trainingen. De buitenspeler is na een kleine blessure weer volledig beschikbaar voor trainer Gery Vink. 

De nieuwste aanwinst uit het eerste elftal kampte na de eerste oefenwedstrijd tegen Gemert met wat lichte klachten en liet zich de afgelopen periode behandelen door de medische staf van de hoofdmacht. Donderdagavond was de speler volledig hersteld om weer volledig bij de trainingen aan te sluiten.

Competitiestart

G.V.V.V. traint in aanloop naar de competitie nog op vier momenten, er worden geen oefenwedstrijden meer gespeeld. Zaterdag 20 augustus wacht de blauwhemden op sportpark Panhuis de eerste tegenstander in de competitie: Ter Leede vormt om 14.30 uur de opponent in speelronde 1 van de derde divisie.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer