Anthony Berenstein keert terug op trainingsveld

  • Het eerste

Anthony Berenstein is donderdagavond weer aangesloten bij de trainingen. De buitenspeler is na een kleine blessure weer volledig beschikbaar voor trainer Gery Vink. 

De nieuwste aanwinst uit het eerste elftal kampte na de eerste oefenwedstrijd tegen Gemert met wat lichte klachten en liet zich de afgelopen periode behandelen door de medische staf van de hoofdmacht. Donderdagavond was de speler volledig hersteld om weer volledig bij de trainingen aan te sluiten.

Competitiestart

G.V.V.V. traint in aanloop naar de competitie nog op vier momenten, er worden geen oefenwedstrijden meer gespeeld. Zaterdag 20 augustus wacht de blauwhemden op sportpark Panhuis de eerste tegenstander in de competitie: Ter Leede vormt om 14.30 uur de opponent in speelronde 1 van de derde divisie.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer