Competitie-indelingen van alle teams bekend

  • Opleiding

De KNVB heeft alle competitie-indelingen van de teams bekend gemaakt. Je kan nu zien wie jouw team in de competitie en beker treft dit seizoen!

Begin september barst voor alle teams de competitie weer los. Lekker op zaterdagochtend met z’n allen op pad om bij de tegenstander de punten op te halen, of in alle vroegte verzamelen op het eigen Panhuis om daar opa en oma te trakteren op een lekker potje voetbal. Het seizoen gaat weer beginnen!

Check de app

Via de app van Voetbal.nl zie jij nu eenvoudig bij wie jouw team in de competitie is ingedeeld. Ook spelen sommige teams voor de beker, die indelingen zijn eveneens in de app te vinden. Naar welke wedstrijd kijk jij het meeste uit?

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer