Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Ter Leede

  • Het eerste

Eindelijk, we mogen weer! De blauwe zijde van Panhuis staat zaterdag weer in het teken van competitievoetbal. Dit moet jij weten voor G.V.V.V. – Ter Leede.

Na een heerlijke voorbereiding is de hoofdmacht helemaal klaar voor de seizoensstart in de derde divisie. Op eigen veld wordt de competitie geopend tegen Ter Leede. De ploeg uit Sassenheim staat onder leiding van oud-trainer Niek Oosterlee en vormt zaterdag de eerste tegenstander in de competitie.

Koop jouw tickets vooraf

Niet in de rij hoeven aan te sluiten bij de sportparkkassa’s, maar meteen doorlopen? Koop jouw tickets dan al vooraf via onze ticketshop. Je ontvangt de tickets direct na aankoop in jouw mailbox en laat deze op het sportpark gemakkelijk vanaf jouw mobiel scannen. Makkelijker kan niet. Je haalt jouw tickets hier.

Afsluitingen door La Vuelta

In verband met de wielerwedstrijd La Vuelta zijn diverse hoofdwegen in de omgeving voor lange tijd afgesloten. Ga goed voorbereid op pad en zorg dat je op tijd op het sportpark bent. Het sportpark is al vanaf 13.00 uur open, dus als je iets eerder bent vinden wij dat helemaal niet erg.

Allemaal achter blauw en wit

We hebben vorig seizoen genoten van de massale steun van onze grote achterban. Ook in het nieuwe seizoen hopen wij jullie allemaal te mogen verwelkomen om samen nieuwe herinneringen te maken. Jij komt toch ook zaterdag? Wij kijken uit naar je komst!

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer