Eerste elftal onder grote belangstelling gepresenteerd

  • Het eerste

Het eerste elftal is donderdagavond onder grote belangstelling gepresenteerd aan de achterban. Ongeveer honderd supporters waren op de gelegenheid afgekomen om kennis te maken met de nieuwelingen. 

Met technisch manager Rob de Boer als spreekstalmeester werden alle nieuwe spelers aan de aanwezige supporters gepresenteerd, waarna iedere nieuweling kon rekenen op een warm applaus. Dit seizoen kent het vlaggenschip veel nieuwe gezichten en dus vonden de technische leiding en staf het een leuk idee om deze avond te organiseren.

Na een succesvolle sponsoravond vorig seizoen was de wens ontstaan om nu voor een groter publiek de selectie te presenteren. Dat idee viel in goede aarde, want circa honderd blauwen genoten met een hapje en een drankje van de presentatie. Op eigen veld presenteren de spelers zich zaterdag, na de drie eerdere oefenwedstrijden, binnen de lijnen. De ontmoeting met Ter Leede wordt afgetrapt om 14.30 uur.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer