G.V.V.V. bindt talentvolle sluitpost Ruben van Kouwen

  • Het eerste

Ruben van Kouwen maakt per direct onderdeel uit van de selectie van G.V.V.V. De doelman trainde al een paar weken mee en heeft nu een contract getekend tot het einde van dit seizoen.

Met het aantrekken van Ruben van Kouwen (Utrecht, 19 mei 2001) heeft de technische commissie een passende oplossing gevonden voor de blessure van Jan van Willige. Een scheurtje in zijn meniscus laat de doelman weken aan de kant, waardoor er werd gezocht naar een extra doelman voor het eerste elftal van G.V.V.V.

Met zijn twee meter lengte en ervaring in het betaald voetbal is de clubleiding erin geslaagd om een talentvolle doelman aan de selectie toe te voegen. Van Kouwen doorliep de jeugd van Vitesse en N.E.C. en stond de laatste seizoenen bij Fortuna Sittard en MVV Maastricht onder contract. In de selectie van trainer Gery Vink heeft de sluitpost een overeenkomst tot 30 juni 2023 getekend.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer