Hoofdmacht bereidt zich voor op eerste uitwedstrijd

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar de eerste uitwedstrijd van het competitieseizoen. Na de overwinning op Ter Leede (5-3) bereidt de ploeg van trainer Gery Vink zich voor op een bezoek aan Excelsior’31.

De competitie is van start en dat begon voor G.V.V.V. met een lekkere overwinning op Ter Leede. Winnen verveelt nooit en dus is de doelstelling voor de tweede speelronde helder. Op het trainingsveld werkt de A-selectie deze week met drie trainingen toe naar de ontmoeting met Excelsior’31.

Drie trainingsmomenten

Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond wordt om 19.45 uur getraind. Trainingen zijn zoals gebruikelijk vrij te bezoeken voor alle belangstellenden. De uitwedstrijd in Rijssen begint zaterdag om 14.30 uur.

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer