Hoofdmacht maakt zich klaar voor competitie

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich deze week voor op de competitiestart tegen Ter Leede. Met drie trainingen maakt de ploeg van trainer Gery Vink zich klaar voor speelronde 1.

Na een goede voorbereiding met veel trainingen en drie oefenwedstrijden bereiden de blauwhemden zich in de laatste week van de voorbereiding voor op de ontmoeting met Ter Leede. De ploeg uit Sassenheim, onder leiding van oud-trainer Niek Oosterlee, vormt zaterdagmiddag om 14.30 uur de eerste tegenstander in de derde divisie.

Drie trainingen

In week vijf van de voorbereiding wordt er op drie avonden getraind. Het vlaggenschip traint op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur op eigen veld. Voor de afsluitende training op donderdag zijn alle blauwen van harte welkom bij de introductie van onze nieuwelingen, om vervolgens de laatste training voor de competitiestart te bekijken.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Regionale recidivisten rivaliteit in halve finales play-offs

Het eerste | 08 jun 2023
Lees meer

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer