JO17-1 trapt seizoen voor jeugd af

  • Opleiding

De JO17-1 heeft dinsdagavond het seizoen namens alle jeugdelftallen afgetrapt. De junioren werkte onder leiding van trainer Ingmar Achterveld de eerste training van 2022/2023 af.

Onder een strakke blauwe lucht werd op een zwoele dinsdagavond de bal van alle jeugdteams het eerst bij de JO17-1 in beweging gebracht. De leergierige spelers trapten met een elftal spelers het seizoen af. Enkele spelers genoten nog van een vakantie en haken later deze voorbereiding aan. Met nieuwbakken trainer Ingmar Achterveld en leider Hans Roseboom treedt dit team komend seizoen aan in de zevende divisie, waarin het onder meer DOVO JO17-1 en DTS’35 JO17-1 treft.

Start andere trainingen

Andere teams uit de jeugdopleiding genieten de komende weken nog van hun welverdiende vakanties en trappen het nieuwe seizoen vanaf maandag 22 augustus af. Eerder maakten wij al bekend welke teams wanneer trainen.

Ander nieuws

Competitie-indelingen van alle teams bekend

Opleiding | 13 aug 2022
Lees meer

Verbeter het meidenvoetbal als coördinator

Opleiding | 12 aug 2022
Lees meer

Buitenspel! Word grensrechter van de O23

Opleiding | 12 aug 2022
Lees meer