Maak kennis met onze nieuwe spelers

  • Het eerste

Misschien heb je langs het veld al wat verrichtingen van onze nieuwe spelers gezien, maar graag stellen wij hen ook persoonlijk aan jou voor tijdens een introductie. Donderdagavond in de kantine van G.V.V.V.

In de hoofdmacht hebben dit seizoen de nodige wijzigingen plaatsgevonden. Daarom vinden wij het leuk om al onze nieuwe toppers aan jou voor te stellen op onze introductie. Alle blauwen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Dat is leuk kennismaken

Graag stellen wij donderdagavond om 19.00 uur onze nieuwe spelers en stafleden aan jou voor. En om dat kennismaken nog leuker te maken, stellen businessclub Vallei & Rijn en voetbalvereniging G.V.V.V. twee consumpties beschikbaar en wordt voor een hapje gezorgd. Je bent van harte welkom in ons clubhuis vanaf 18.45 uur.

Na de introductie ben je van harte welkom om te blijven kijken bij de afsluitende training voor de competitiestart. De training begint om 19.45 uur. We kijken samen met de geweldige steun van de supporters uit naar het nieuwe seizoen en hopen jullie zowel donderdag als bij de wedstrijden in grote getalen te mogen ontvangen.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer