Oefenduel tegen Sportlust’46 geannuleerd

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen Sportlust’46 gaat dinsdagavond niet door. De ploeg uit Woerden heeft zich maandag moeten afmelden bij G.V.V.V.

Competitiegenoot Sportlust’46 liet maandagmiddag weten helaas onvoldoende spelers beschikbaar te hebben om de oefenwedstrijd tegen G.V.V.V. te kunnen spelen. Blessures en coronagevallen lieten trainer Jochem Twisker geen andere mogelijkheid dan de oefenwedstrijd tegen de blauwhemden van Gery Vink te annuleren.

Vervangende training

G.V.V.V. gaat door de late afmelding niet meer op zoek naar een nieuwe oefentegenstander. De selectie werkt in plaats van een vriendschappelijke wedstrijd nu een training af op eigen veld. Het volgende oefenduel is zaterdag, als om 14.30 uur De Treffers op bezoek komt.

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer