Oefenduel tegen Sportlust’46 geannuleerd

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen Sportlust’46 gaat dinsdagavond niet door. De ploeg uit Woerden heeft zich maandag moeten afmelden bij G.V.V.V.

Competitiegenoot Sportlust’46 liet maandagmiddag weten helaas onvoldoende spelers beschikbaar te hebben om de oefenwedstrijd tegen G.V.V.V. te kunnen spelen. Blessures en coronagevallen lieten trainer Jochem Twisker geen andere mogelijkheid dan de oefenwedstrijd tegen de blauwhemden van Gery Vink te annuleren.

Vervangende training

G.V.V.V. gaat door de late afmelding niet meer op zoek naar een nieuwe oefentegenstander. De selectie werkt in plaats van een vriendschappelijke wedstrijd nu een training af op eigen veld. Het volgende oefenduel is zaterdag, als om 14.30 uur De Treffers op bezoek komt.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Regionale recidivisten rivaliteit in halve finales play-offs

Het eerste | 08 jun 2023
Lees meer

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer