Thuisduel tegen Sparta Nijkerk verplaatst

  • Het eerste

De thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk is verplaatst. Het duel in speelronde 9 van de derde divisie wordt nu gespeeld op dinsdag 4 oktober.

Het treffen met de ploeg uit Nijkerk stond oorspronkelijk gepland voor woensdag 5 oktober, maar op verzoek van de bezoekers is deze wedstrijd een dag vervroegd en dus wordt er gespeeld op dinsdagavond 4 oktober. De bal op sportpark Panhuis gaat dan om 20.00 uur rollen.

Automatisch aangepast

Supporters met een abonnement op de digitale agenda van G.V.V.V. hoeven niets te doen, de wedstrijd wordt automatisch verplaatst in jouw mobiele agenda. Heb je geen abonnement op onze agenda? Regel het dan snel alsnog, of verplaats de wedstrijd handmatig.

Ander nieuws

Loting tweede kwalificatieronde op dinsdag

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer

Wegafsluitingen door etappe La Vuelta

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer

Hoofdmacht maakt zich klaar voor competitie

Het eerste | 15 aug 2022
Lees meer