Wegafsluitingen door etappe La Vuelta

  • Het eerste

Nederland staat dit weekend, naast de competitiestart, ook in het teken van de Ronde van Spanje. La Vuelta koerst zaterdag door de Utrechtse Heuvelrug en dat heeft gevolgen voor jouw reis naar G.V.V.V.

De competitie begint zaterdag weer en dus reizen weer veel blauwen uit de omgeving naar sportpark Panhuis om de mannen van Gery Vink te supporten op jacht naar de eerste zege. Door de verschillende afsluitingen rondom La Vuelta kan het zijn dat je eerder van huis moet om tijdig op het sportpark te zijn.

Wegafsluitingen Utrechtse Heuvelrug

In en rondom Rhenen, Elst, Amerongen, Leersum, Scherpenzeel en Woudenberg zijn zaterdag op verschillende uren doorgaande wegen afgesloten. Dit betekent dat je soms grote stukken om moet rijden om tijdig bij G.V.V.V. – Ter Leede te arriveren. Bereid je reis daarom goed voor en zorg dat je op tijd vertrekt. Je vindt de route van de tweede etappe hier.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer