Wegafsluitingen door etappe La Vuelta

  • Het eerste

Nederland staat dit weekend, naast de competitiestart, ook in het teken van de Ronde van Spanje. La Vuelta koerst zaterdag door de Utrechtse Heuvelrug en dat heeft gevolgen voor jouw reis naar G.V.V.V.

De competitie begint zaterdag weer en dus reizen weer veel blauwen uit de omgeving naar sportpark Panhuis om de mannen van Gery Vink te supporten op jacht naar de eerste zege. Door de verschillende afsluitingen rondom La Vuelta kan het zijn dat je eerder van huis moet om tijdig op het sportpark te zijn.

Wegafsluitingen Utrechtse Heuvelrug

In en rondom Rhenen, Elst, Amerongen, Leersum, Scherpenzeel en Woudenberg zijn zaterdag op verschillende uren doorgaande wegen afgesloten. Dit betekent dat je soms grote stukken om moet rijden om tijdig bij G.V.V.V. – Ter Leede te arriveren. Bereid je reis daarom goed voor en zorg dat je op tijd vertrekt. Je vindt de route van de tweede etappe hier.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Regionale recidivisten rivaliteit in halve finales play-offs

Het eerste | 08 jun 2023
Lees meer

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer