Wilfried Bruijnzeels nieuwe voorzitter G.V.V.V.

  • De club

Het Algemeen Bestuur is verheugd te melden dat het erin is geslaagd om een voorzitter te vinden voor de vereniging. Wilfried Bruijnzeels start per direct in zijn nieuwe functie binnen G.V.V.V.

Na het aftreden van Barry van de Lagemaat zocht het bestuur van de vereniging naar een passende opvolger om voorzitter te worden van G.V.V.V. In die zoektocht heeft het Wilfried Bruijnzeels bereid gevonden om deze functie per direct over te nemen van vicevoorzitter Loek Budding.

Strategische koers

Wilfried Bruijnzeels startte in het seizoen 2015/2016 als secretaris binnen het bestuur en heeft vanuit die rol een organisatieverandering en strategische koers opgezet, die hij in de jaren daarna als adviseur verder heeft ontwikkeld. Die verantwoordelijkheid heeft hij tot op de dag van vandaag gedragen.

Met het fundament dat de afgelopen jaren is gelegd, wil de ambitieuze Bruijnzeels als voorzitter verder: “Samen met collega bestuursleden, businessclub Vallei & Rijn, stichting Topvoetbal G.V.V.V. en alle huidige vrijwilligers wil ik nog meer leden, ouders, partners, sponsoren en bedrijven betrekken bij de club. Hierdoor kunnen we onze ambities om op het hoogste amateurniveau te spelen en verder te groeien naar een toonaangevende jeugdopleiding voor iedereen realiseren.”

Op ieder gewenst niveau

“Ook de komende jaren wil ik dat iedereen samen kan genieten van het voetbal op ieder gewenst niveau, waar iedereen welkom is onder het motto: G.V.V.V., een club die er altijd voor je is”, besluit Bruijnzeels.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer