Bruijnzeels over nieuwe functie: ‘Ongekend goed gevoel’

  • In de media

Wilfried Bruijnzeels startte kortgeleden als voorzitter van voetbalvereniging G.V.V.V. In een kennismakingsinterview met RegiosportVeenendaal.nl blikt de inwoner van Maarn vooruit. ‘Ik kijk uit naar de samenwerkingen’. 

,,Ik ben 10 jaar geleden in contact gekomen met G.V.V.V. toen mijn oudste zoon hier kwam voetballen. Vervolgens kwam mijn andere zoon hier ook voetballen en ik merkte al snel dat G.V.V.V. een warme en sociale club is. Daarnaast sprak het mij aan dat het een gepassioneerde vereniging is.”

,,Toen de functie van secretaris vrijkwam, wilde ik deze rol graag op me nemen. Door mijn affiniteit met de club en met mijn zakelijke en voetbalachtergrond had ik het gevoel dat ik een rol op bestuurlijk niveau kon spelen. Ik ben dan ook blij dat ik de afgelopen jaren G.V.V.V. heb kunnen helpen bij de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn geweest.”

Hele interview lezen

Lees het hele interview met Wilfried Bruijnzeels hier.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer