Dit moet je weten over pupillenvoetbal

  • Opleiding

Na het trainen begint ook het spelen van wedstrijden weer. De zaterdag beginnen met vermakelijke wedstrijdjes. Dit moet jij weten over het pupillenvoetbal.

Bij de Onder 8 t/m Onder 10 pupillen worden geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Dit is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen uitkomend in Onder 8 en Onder 9 nog niet in staat zijn om weken vooruit te kijken en daarom geen echte interesse hebben in rangen en standen. Meer informatie.

Onder 11 en 12

De Onder 11 en onder 12 pupillen spelen 8 tegen 8-wedstrijden op een bijna half veld (42,5 x 64m). De wedstrijden worden bij deze leeftijdscategorieën geleid door een pupillenscheidsrechter. Vanaf de Onder 11 leeftijdscategorie publiceert de KNVB ook actief uitslagen en ranglijsten. Meer informatie.

Voetbal.nl-app

Met de app van Voetbal.nl blijf je eenvoudig op de hoogte van alle informatie over jouw team. Bekijk het programma, de uitslagen en informatie over de wedstrijden. Je downloadt de app eenvoudig via Google Play of de App Store. Je logt in op deze app met het mailadres dat bekend is bij G.V.V.V. Dit is het mailadres waar je bijvoorbeeld ook informatie over je contributie ontvangt.

Ander nieuws

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer