Supportersvereniging organiseert vanavond derby-avond

  • De club

Aanstaande zaterdag wordt de derby tegen buurman DOVO gespeeld. De supportersvereniging wil de selectie graag succes wensen door donderdag de laatste training bij te wonen.

Het is aanstaande zaterdag voor de 57e keer dat er in competitieverband tussen de beide plaatselijke grootmachten wordt gespeeld. Het laatste duel vond op 8 mei 2010 plaats op de blauwe zijde van het sportpark Panhuis, uitslag 1-3 voor DOVO.

Traditie hersteld

Nu deze traditie na twaalf jaar weer in ere hersteld is, bedacht de supportersvereniging dat het wel leuk zou zijn dat de supporters van G.V.V.V. hun spelers op speciale wijze succes gaan wensen voor deze wedstrijd.

Donderdagavond, vanaf 19.30 uur, zijn alle blauwen welkom om met elkaar de laatste training te bekijken. De mannen van Gery Vink worden op een speciale wijze succes gewenst voor as zaterdag. Onze huis DJ’s zijn ook aanwezig en de supportersvereniging De Blauwen zorgt voor een hapje en een drankje. Tot donderdagavond!

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer