Dubbel programma voor hoofdmacht deze week

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt deze week twee wedstrijden. Zowel dinsdagavond als zaterdagmiddag wordt er een uitwedstrijd afgewerkt in de derde divisie. 

Na drie speelronden staat de teller van G.V.V.V. op een totaal van vier punten. Deze week kan dat puntentotaal snel worden uitgebreid als in vijf dagen twee wedstrijden worden afgewerkt. Dinsdagavond speelt de ploeg van trainer Gery Vink op bezoek bij Sportlust’46 en zaterdagmiddag wacht de ontmoeting bij en tegen SteDoCo in Hoornaar.

Trainingsavonden

Op maandag- en donderdagavond werkt het vlaggenschip een training af op het eigen veld als herstel van de vorige wedstrijd en voorbereiding op de volgende ontmoeting. De trainingen op sportpark Panhuis beginnen om 19.45 uur en zijn zoals gebruikelijk vrij te bezoeken.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer