Dubbel programma voor hoofdmacht deze week

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt deze week twee wedstrijden. Zowel dinsdagavond als zaterdagmiddag wordt er een uitwedstrijd afgewerkt in de derde divisie. 

Na drie speelronden staat de teller van G.V.V.V. op een totaal van vier punten. Deze week kan dat puntentotaal snel worden uitgebreid als in vijf dagen twee wedstrijden worden afgewerkt. Dinsdagavond speelt de ploeg van trainer Gery Vink op bezoek bij Sportlust’46 en zaterdagmiddag wacht de ontmoeting bij en tegen SteDoCo in Hoornaar.

Trainingsavonden

Op maandag- en donderdagavond werkt het vlaggenschip een training af op het eigen veld als herstel van de vorige wedstrijd en voorbereiding op de volgende ontmoeting. De trainingen op sportpark Panhuis beginnen om 19.45 uur en zijn zoals gebruikelijk vrij te bezoeken.

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer