G.V.V.V. JO17-2 maakt er een doelpuntenfestival van in de beker

• Wedstrijdverslagen

De afgelopen twee zaterdagen stonden voor onze JO17-2 in het teken van de beker. Ze lieten er geen gras over groeien en scoorden maar liefst 21x en kregen geen enkel doelpunt tegen. Dat is nog eens een goede start van een nieuw seizoen.

Op 3 september ’22 was het zover: onze eerste bekerwedstrijd tegen AFC Quick, stond op het programma.
De boys hadden nog geen minuut nodig voor de 1-0 voorsprong: Yasin die de bal in diepte gaf aan Jeffrey, die op zijn beurt het eerste doelpunt maakte.
Hierna bleven de jonge blauwen druk leveren op de tegenstander, en in de 31ste en 38ste minuut zette Bram de teller op 3-0.

Na de rust wisselden Romav en Jordi van positie: Jordi naar rechtshalf en Romav naar het midden, waardoor we nog eens meer druk konden leveren op de tegenstander en daardoor de ruimtes nog beter konden bezetten.
Hierdoor bracht Luc de stand in de 52ste en in de 56ste minuut naar 5-0 voor ons.
Een kleine 12 minuten later kwam Jeffrey in actie en bracht hij de uiteindelijke eindstand naar 7-0.

Na onze eerste overwinning op AFC Quick met maar liefst 7-0, waren we afgelopen zaterdag te gast bij Jonathan in Zeist: onze tweede tegenstander in de beker die hun eerste wedstrijd hadden verloren met 6-2 tegen Musketiers.

Onze wedstrijd begon gelijk zonder warmlopen, omdat alle velden bezet waren,  Maar zelfs met al dit gedoe konden we ons doelpuntenfestival mooi openen in de 4de minuut. Door een assist van Jeffrey op Bram, die de bal erin schoot. 0-1 voorsprong!

Na de 0-1 bleven ze druk leveren op de tegenstander en leverden ze doelpunt na doelpunt af. De tegenstander raakten gefrustreerd en er brak zelfs een klein gevechtje uit.
Er werd constant geduwd en geschopt en er werd van achter getackeld, wat de tegenstander een rode kaart opleverde en Bram een (onterechte) gele kaart.
Kort hierna werd Jeffrey hard onderuitgehaald binnen het zestienmetergebied wat ons een penalty opleverde, die door Yasin feilloos werd benut.

Iedere speler was top in zijn positie. In dit verslag kan ik niet alle namen noemen, maar het was een prachtwedstrijd en iedereen heeft geweldig gespeeld. De eindstand was uiteindelijk 0-14!