Helemaal op de hoogte met ouderavonden

  • Opleiding

De jeugdopleiding organiseert voor alle ouders/verzorgers van onze spelende leden aan het begin van het seizoen op meerdere momenten ouderavonden. Zo weet iedereen precies wat de opleiding inhoudt en wat de plannen zijn.

G.V.V.V. hecht veel waarde aan een goede opleiding voor al haar leden. Een heldere en transparante band met de ouders/verzorgers is daar onlosmakelijk aan verbonden. Daarom organiseren wij aan het begin van het seizoen op drie verschillende momenten ouderavonden.

Wees welkom

In drie opeenvolgende weken worden de avonden op verschillende dagen georganiseerd. De ouderavonden beginnen allemaal om 19.30 uur en duren naar verwachting een uurtje. Op maandag 12 september is de eerste ouderavond, gevolgd door dinsdag 20 september en woensdag 28 september.

Het is niet verplicht om je aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer