Helemaal op de hoogte met ouderavonden

  • Opleiding

De jeugdopleiding organiseert voor alle ouders/verzorgers van onze spelende leden aan het begin van het seizoen op meerdere momenten ouderavonden. Zo weet iedereen precies wat de opleiding inhoudt en wat de plannen zijn.

G.V.V.V. hecht veel waarde aan een goede opleiding voor al haar leden. Een heldere en transparante band met de ouders/verzorgers is daar onlosmakelijk aan verbonden. Daarom organiseren wij aan het begin van het seizoen op drie verschillende momenten ouderavonden.

Wees welkom

In drie opeenvolgende weken worden de avonden op verschillende dagen georganiseerd. De ouderavonden beginnen allemaal om 19.30 uur en duren naar verwachting een uurtje. Op maandag 12 september is de eerste ouderavond, gevolgd door dinsdag 20 september en woensdag 28 september.

Het is niet verplicht om je aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Ander nieuws

JO12-1 geniet volop in Duitsland tijdens het Pinksterweekend

Opleiding | 29 mei 2023
Lees meer

Spetterende seizoenafsluiting met slotfeest voor de jeugd

Opleiding | 23 mei 2023
Lees meer

Geen sportspreekuur tijdens de zomerstop, maar fysio staat voor je klaar

Opleiding | 22 mei 2023
Lees meer