Helemaal op de hoogte met ouderavonden

  • Opleiding

De jeugdopleiding organiseert voor alle ouders/verzorgers van onze spelende leden aan het begin van het seizoen op meerdere momenten ouderavonden. Zo weet iedereen precies wat de opleiding inhoudt en wat de plannen zijn.

G.V.V.V. hecht veel waarde aan een goede opleiding voor al haar leden. Een heldere en transparante band met de ouders/verzorgers is daar onlosmakelijk aan verbonden. Daarom organiseren wij aan het begin van het seizoen op drie verschillende momenten ouderavonden.

Wees welkom

In drie opeenvolgende weken worden de avonden op verschillende dagen georganiseerd. De ouderavonden beginnen allemaal om 19.30 uur en duren naar verwachting een uurtje. Op maandag 12 september is de eerste ouderavond, gevolgd door dinsdag 20 september en woensdag 28 september.

Het is niet verplicht om je aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Ander nieuws

Gehavend JO17-1 snoept koploper SVF op eigen veld eerste punten af

Opleiding | 30 sep 2023
Lees meer

Zwak JO17-1 gaat op eigen veld kansloos onderuit tegen Musketiers

Opleiding | 23 sep 2023
Lees meer

Rabo Clubsupport van start: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 21 sep 2023
Lees meer