JO16-1 beleeft makkelijke middag

  • Wedstrijdverslagen

Na de knappe winst van vorige week tegen DEV Doorn had G.V.V.V. zaterdagmiddag geen kind aan FC Delta Sports ’95. Na een sterk begin, wat resulteerde in een snelle 2-0 voorsprong, werd het spel wel wat slordiger. Ook aan de tweede helft werd furieus begonnen maar na de 6-0 liet G.V.V.V. het na om richting de dubbele cijfers te gaan. Delta Sports’95 wist tegen het einde van de wedstrijd zowaar nog drie keer tegen te scoren maar de overwinning kwam geen moment in gevaar. Eindstand 7-3.

Sterk begin, matige voortzetting

Vanaf de aftrap zocht Delta Sports de aanval maar gelukkig voor G.V.V.V. hobbelde de bal over de achterlijn. Maarten nam de doeltrap vervolgens snel en speelde de bal naar Lucas. Lucas op zijn beurt leverde de bal in bij aanvoerder Arjan die de bal goed in de loop van Lewon meegaf. Lewon, tot aan vandaag goed voor alle doelpunten van de JO16-1 dit seizoen, was sneller dan de verdedigers en omspeelde simpel de keeper van Delta Sports waarna hij de bal beheerst in het lege doel schoot (1-0).
G.V.V.V. zette de tegenstander goed vast op eigen helft en via Dylan kreeg het de volgende kans. Hij omspeelde enkele tegenstanders maar de voorzet bereikte Lewon net niet. Niet veel later viel de 2-0 toch. Na weer een doeltrap van Maarten naar Lucas werd nu Dylan aan de linkerkant van het veld weggestuurd. De voorzet van Dylan kwam nu wel bij Lewon die mooi de 2-0 scoorde. Kort hierna scoorde Lewon bijna de 3-0 maar nadat een schot van Dylan nog werd geblokt schoot Lewon de bal op de paal. Ook Mustafa was dicht bij een doelpunt maar zijn schoot ging naast.
Nadat Delta Sports enkele wissels had doorgevoerd was de wedstrijd iets meer in evenwicht en duurde het even voordat G.V.V.V. weer wat kansjes wist te creëren. Tegen het einde van de eerste helft kreeg Arjan een kans maar de keeper wist zijn inzet te keren.
Via Thijmen werd G.V.V.V. weer gevaarlijk maar zijn voorzet ging aan iedereen voorbij. Toch werd er nog gescoord. Het was Dylan die op links zijn tegenstanders voorbij slalomde en de bal via de keeper in het doel wist te schieten (3-0). Kort hierna floot scheidsrechter Heikamp (iets te vroeg) voor de rust.

Tweede helft kopie van de eerste

Ook in de tweede helft kwam het eerste gevaar van Delta Sports maar het was Hugo die met een goede ingreep een kans wist te voorkomen. Even later mocht Lucas een corner nemen die door Delta Sport leek te worden uitverdedigd maar Dylan kon de bal onderscheppen. De voorzet die volgde werd door Lewon goed afgerond (4-0). Direct na de aftrap veroverde G.V.V.V. weer de bal en weer was het Lewon die kon scoren (5-0).
G.V.V.V. leek op weg naar een monsterscore want niet veel later was het al 6-0. Een voorzet van Dylan kwam bij de jarige Murhaf terecht. Murhaf raakte de bal net niet goed om te scoren maar de bal kwam bij Thijmen die de wel de 6-0 kon binnenschieten. Keeper Maarten, ook jarig vandaag, had nog niet heel veel te doen gehad maar na bijna een uur spelen werd hij toch gepasseerd. Na een goede aanval van Delta Sports volgde een strakke voorzet die door de spits onhoudbaar werd afgerond (6-1).
Via Lucas, Thijmen en Milan was het G.V.V.V. weer wat de aanval zocht maar de voorzet van Milan bereikte geen medespeler. Even later was verdediger Marc dichtbij de 7-1 maar zijn kopbal na een corner van Dylan werd van de doellijn gehaald. Een moment van onoplettendheid in de verdediging zorgde ervoor dat Delta Sports een tweede doelpunt kon scoren. Via Arjan en Dylan kreeg G.V.V.V. nog een paar kansjes om de score weer op te voeren maar de schoten mistten de juiste richting. Hugo scoorde even later wel maar deed dat helaas in het eigen doel waardoor de stand plotseling 6-3 was.
Het slotakkoord was weer voor G.V.V.V. Na een goede aanval via Nathan en Marc verstuurde laatstgenoemde een loepzuivere pass op Lewon die voor 7-3 zorgde. Bijna was het nog 8-3 maar het schot van Dylan in de laatste minuut ging net naast.


G.V.V.V.  JO16-1 – FC Delta Sports ’95 JO16-4    7 – 3 (3 – 0)

Scoreverloop: 2. 1-0 Lewon Stepanyan; 9. 2-0 Lewon Stepanyan; 35. 3-0 Dylan Dirksen; 48. 4-0 Lewon Stepanyan; 49. 5-0 Lewon Stepanyan; 53. 6-0 Thijmen Meijer; 56. 6-1 Delta Sports’95; 71. 6-2 Delta Sports’95; 75. 6-3 Hugo van Leeuwen (e.d.); 78. 7-3 Lewon Stepanyan

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Nathan Lema, Hugo van Leeuwen, Marc van Hardeveld, Lucas van der Salm, Mustafa Myrkhan, Arjan Pakseresht©, Milan van de Weerd, Murhaf Myrkhan, Lewon Stepanyan en Dylan Dirksen.
Wissel: Thijmen Meijer

Scheidsrechter: S.Heikamp

Tekst: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer