JO16-1 start met flinke nederlaag in Woudenberg

  • Opleiding
  • Wedstrijdverslagen

Na twee weken hard trainen en een mooi resultaat in een oefenwedstrijd tegen DOVO (1-1, tegen een ploeg die toch twee klassen hogers speelt) is G.V.V.V. bij het begin van de bekercompetitie in Woudenberg tegen een flinke nederlaag aangelopen. Na een afwachtend begin van beide ploegen vielen tussen minuut 8 en 16 plotseling vier doelpunten te noteren (3-1). Hierna liep G.V.V.V. achter de feiten aan en kon het Woudenberg niet in de problemen brengen. Woudenberg liep nog verder uit naar 6-1 waarna G.V.V.V. in de slotminuut nog scoorde. Eindstand 6-2.


Dylan kopt de bal richting het doel van Woudenberg.

Doelpuntenregen na tamme openingsfase

Op het prachtige natuurgrasveld in Woudenberg hadden beide ploegen moeite om de bal lang in de ploeg te houden en daardoor ontstond een rommelige openingsfase. Na een kleine tien minuten spelen kreeg Woudenberg de overhand en de eerste de beste goede aanval werd ook direct doeltreffend afgerond (1-0). Nauwelijks bekomen van deze tegenslag lag ook de 2-0 al in het netje achter Maarten. Diezelfde Maarten verraste de verdediging van Woudenberg kort hierna met een verre uittrap. Lewon kon de bal goed controleren en lepelde de bal van ver over de keeper heen in het doel (2-1). Na dit prachtige doelpunt ging G.V.V.V. op jacht naar de gelijkmaker en kreeg het ook kansen. Uit een corner van Lucas kopte Dylan de bal richting het doel maar de keeper kon de bal nog net onder de lat weg tikken. Lucas schoot na de volgende corner de bal goed in maar een been van een Woudenberg-verdediger voorkwam een doelpunt. Het doelpunt viel vervolgens aan de andere kant. Na een snel uitgevoerde counter wist de spits van Woudenberg de bal langs Maarten binnen te schieten (3-1). G.V.V.V. pakte toch de draad weer op. Via Hugo kwam de bal bij Arjan die Milan de diepte in stuurde maar de verdediging van Woudenberg lette goed op. Even later kreeg Lewon de bal van Thijmen maar het schot dat volgde kon door de keeper makkelijk worden opgeraapt. Bij G.V.V.V. zijn er een aantal spelers die de eerste trainingsweken niet helemaal goed hebben verteerd en hebben hier lichte blessures aan overgehouden. Trainer Jens was genoodzaakt diverse wisselingen door te voeren en kwamen spelers op voor hen vreemde posities te spelen. Dit kwam het spel niet ten goede en G.V.V.V. kwam net een beetje te kort om het Woudenberg echt lastig te maken. Woudenberg kreeg wat kansjes maar wist de score niet verder op te voeren. Via Sjoerd, Arjan, Nathan en Lewon werd G.V.V.V. weer enigszins gevaarlijk maar vlak voor rust was Woudenberg weer gevaarlijk. In de omschakeling en werd G.V.V.V. weer verrast en kon de 4-1 worden gescoord

Mustafa in zijn eerste wedstrijd voor G.V.V.V.

G.V.V.V. loopt achter de feiten aan

Kort na de pauze dacht Lewon G.V.V.V. naar 4-2 te schieten maar de scheidsrechter had een overtreding geconstateerd waardoor dit feest niet door ging. Hierna werd een schot van Lucas geblokt en ook Dylan was dichtbij de 4-2 maar zijn schot, nadat hij goed was weggedraaid bij zijn directe tegenstander, eindigde op de lat. Hierna was Woudenberg weer de bovenliggende partij en kreeg het een grote kans maar gelukkig voor G.V.V.V. belandde de bal op de paal. G.V.V.V. knokte voor wat het waard was. Nieuwkomers Mustafa en Murhaf werkten zich een slag in de rondte maar konden niet voorkomen dat Woudenberg de score verder op voerde (5-1). Woudenberg ging door met aanvallen maar Maarten wist met een goede redding de 6-1 te voorkomen. Woudenberg was steeds een stapje sneller en het lukte G.V.V.V. niet meer om spits Ahmad in het spel te betrekken. Na wat geklungel bij G.V.V.V. in de verdediging werd er een overtreding gemaakt in de eigen zestienmeter met een strafschop tot gevolg. Maarten ging nog naar de goede hoek maar de bal was te goed ingeschoten (6-1). Het slotakkoord van de wedstrijd was toch voor G.V.V.V. Na een corner was het eerst Marc en daarna Milan die de bal probeerden binnen te schieten Woudenberg leek de bal weg te werken maar Thijmen ving de bal goed op en schoot van ruim twintig meter op het doel. De bal kwam via de lat terug het veld in waar Lewon attent reageerde en zon de 6-2 eindstand op het bord wist te zetten

Lucas in duel met een Woudenberg-aanvaller.Vv Woudenberg JO16-2 – G.V.V.V. JO16-1 6 – 2 (4 – 1)

Scoreverloop: 8. 1-0 Woudenberg; 10. 2-0 Woudenberg; 12. 2-1 Lewon Stepanyan; 16. 3-1 Woudenberg; 36. 4-1 Woudenberg; 63. 5-1 Woudenberg; 76. 6-1 Woudenberg (pen); 80. 6-2 Lewon Stepanyan

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k) ©, Nathan Lema, Marc van Hardeveld, Hugo van Leeuwen, Lucas van der Salm, Thijmen Meijer, Arjan Pakseresht ©, Lewon Stepanyan, Mustafa Myrkhan, Murhaf Myrkhan en Milan van de Weerd
Wissels: Sjoerd van de Lagemaat, Dylan Dirksen en Ahmad Amallah

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Wedstrijdverslagen | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Wedstrijdverslagen | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Wedstrijdverslagen | 24 mei 2024
Lees meer