JO16-1 verslaat Veenendaal

  • Wedstrijdverslagen

Voor de derde achtereenvolgende week wist G.V.V.V. JO16-1 de drie punten binnen te halen. Voor de derde achtereenvolgende week wist G.V.V.V. JO16-1 de drie punten binnen te halen. Ten opzichte van de vorige twee wedstrijden ging het allemaal wat moeizamer maar daar gaf na afloop niemand meer om. Een goed begin en een sterk eindschot waren voldoende om een mooie 0-3 op het scorebord te zetten. Ten opzichte van de vorige twee wedstrijden ging het allemaal wat moeizamer maar daar gaf na afloop niemand meer om. Een goed begin en een sterk eindschot waren voldoende om een mooie 0-3 op het scorebord te zetten.

G.V.V.V. kan sterk begin niet volhouden

Zonder wisselspelers, Sjoerd is al enige tijd geblesseerd maar vandaag was Murhaf ook niet inzetbaar, moest G.V.V.V. zien af te rekenen met Veenendaal. G.V.V.V. startte sterk en via Nathan was het dicht bij de openingstreffer. Nathan pikte de bal goed op, omspeelde drie tegenstanders maar schoot de bal vervolgens naast. Veenendaal kreeg geen grip op het sterke aanvalsspel van G.V.V.V. en via Dylan, die een mooie crossbal verstuurde, kreeg Thijmen de volgende mogelijkheid. Omdat er goed werd verdedigd kon Thijmen net niet doeltreffend uithalen. Na een mooi opgebouwde aanval via keeper Maarten naar Marc en Lucas kreeg G.V.V.V. een corner te nemen die helaas geen gevaar opleverde. Even leek Veenendaal gevaarlijk te worden maar Marc wist de bal goed te onderscheppen en poeierde de bal richting de aanval. Lewon kon de bal goed controleren en nadat hij zijn directe tegenstander had afgeschud zorgde hij met een knap schot voor de 0-1. G.V.V.V. bleef de bovenliggende partij maar plotseling kon Veenendaal counteren. Gelukkig voor alle blauwen stond Hugo goed opgesteld en met een fraaie verdedigende actie werd deze tegenaanval onschadelijk gemaakt. Aan de andere kant kreeg Thijmen een grote kans. Via Lewon en Dylan kwam Thijmen in balbezit. Het schot wat volgde ging echter naast het doel. Langzaamaan kwam Veenendaal beter in de wedstrijd en bij G.V.V.V. vloeiden de krachten, wegens het gebrek aan wissels, langzaam weg. Een aanvaller van Veenendaal kwam vrij voor het doel maar Maarten kwam als winnaar uit dit 1 tegen 1 duel. Via Thijmen, Mustafa en Dylan kreeg G.V.V.V. nog wel wat kansjes maar steeds meer werd het teruggedrongen op eigen helft. Door sterk verdedigen van Nathan, Hugo, Marc en Lucas en de kort daarvoor spelende Arjan leverde dit echter weinig grote kansen voor Veenendaal op. Vlak voor rust was G.V.V.V. weer gevaarlijk. Eerst kon de keeper van Veenendaal en schot van Thijmen nog net tot corner verwerken. Uit de corner van Lucas die volgde was Marc dichtbij de 0-2 maar helaas raakte hij de bal niet goed.


In de rust geeft trainer Jens nog wat laatste aanwijzingen.

G.V.V.V. houdt stand

In de tweede helft was de wedstrijd lange tijd in evenwicht. Veenendaal kreeg aan het begin twee kansjes maar echt gevaarlijk werden ze niet. In de stromende regen hield G.V.V.V. Veenendaal ver weg van het eigen doel aan de andere kant van het veld waren ook weinig opwindende momenten te noteren. Pas halverwege de eerste helft kwam G.V.V.V. weer in de buurt van het Veenendaalse doel. Na goed doorzetten van Mustafa verdiende G.V.V.V. een ingooi die door Lucas snel werd genomen. Lewon kwam in balbezit en omspeelde een tegenstander waarna hij de bal goed mee gaf aan Dylan. Dylan kwam alleen voor de keeper en wist deze ook te passeren (0-2). Het spel bleef zich grotendeels afspelen op het middenveld al werd Veenendaal nog wel gevaarlijk maar Thijmen kon de bal nog net op tijd wegschieten. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd leek Veenendaal op weg naar de aansluitingstreffer maar Maarten wist met het puntje van zijn grote teen redding te brengen. In de tegenstoot kwam de bal via Milan bij Dylan maar de 0-3 bleef (nog) uit. Het was Lewon die van grote afstand de keeper op de proef stelde maar deze kon nog net redden. De bal kwam terug in het veld bij Dylan die de bal vervolgens wel prachtig binnenschoot. Eindstand 0-3.


Milan, Dylan, Lewon, Arjan, Nathan en Thijmen vieren de 0-3.

vv Veenendaal JO16-1 – G.V.V.V. JO16-1 0 – 3 (0 – 1)

Scoreverloop: 11. 0-1 Lewon Stepanyan; 60. 0-2 Dylan Dirksen; 80+1. 0-3 Dylan Dirksen

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Nathan Lema, Marc van Hardeveld, Hugo van Leeuwen, Lucas van der Salm, Thijmen Meijer, Arjan Pakseresht ©, Mustafa Myrkhan, Dylan Dirksen, Lewon Stepanyan en Milan van de Weerd
Wissels: geen

Tekst: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer