Kaartverkoop bekeravontuur start zondag

  • Het eerste

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd van het eerste elftal tegen Sparta Nijkerk start zondagochtend. De blauwhemden strijden woensdagavond om een plaats in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker.

Sportpark Panhuis vormt woensdagavond dé ambiance voor een heerlijk bekeravondje, als Sparta Nijkerk op bezoek komt. De ploeg van trainer Gery Vink wil zich ten koste van de competitiegenoot plaatsen voor het hoofdtoernooi van de landelijke beker, waarin ook de betaald voetbalclubs instromen.

Ook leden kopen een ticket

De kaartverkoop voor deze bekerwedstrijd start vanaf zondagochtend online via Tixxy. Leden en donateurs van voetbalvereniging G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn dienen ook een kaartje voor deze wedstrijd aan te schaffen. Een ledenpas geldt in de beker niet als toegangsbewijs.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer