Neem de lead als wedstrijdsecretaris

  • Opleiding

Krijg jij organisatorische klusjes vaak op je bord? Waarschijnlijk is dat niet voor niets. Gebruik je kwaliteiten ook bij G.V.V.V. als wedstrijdsecretaris!

Voor versterking van onze afdeling ‘Wedstrijdzaken’ zijn wij op zoek naar een gedreven en organisatorisch sterke wedstrijdsecretaris, die tevens voor alle gerelateerde zaken contactpersoon is voor de KNVB.

Gebruik je kwaliteiten

Als wedstrijdsecretaris ben jij samen met een klein team in de lead voor de organisatie van de jeugd- en seniorenwedstrijden, maak je trainingsschema’s en houd je contact met de KNVB. Je bent voor de club het aanspreekpunt en je schrijft de teams in bij de KNVB voor deelname aan de competitie.

Paar uur per week

Je komt als wedstrijdsecretaris terecht in een gezellige en gedreven organisatie, die zich wekelijks inzet voor de vele honderden voetballers. Door de goede afstemming ben jij wekelijks ongeveer 3-4 uur kwijt aan je taken.

Neem contact op

Is dit echt iets voor jou? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur bij interesse een e-mail naar voetbalzaken@gvvv.nl en versterk ons team!

Ander nieuws

J.O.C. organiseert paasbrunch voor alle jongens en meisjes van Jong Blauw t/m O11

Opleiding | 21 maart 2024
Lees meer

Bram Scheer is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd G.V.V.V. tegen ACV

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer