Online verkoop G.V.V.V. – DOVO van start

  • Het eerste

De losse online verkoop voor dé derby van Veenendaal is begonnen. Alle voetballiefhebbers halen nu gemakkelijk een ticket voor G.V.V.V. – DOVO online.

Na de eerdere fysieke verkoopmomenten in de kantine stelt G.V.V.V. alle belangstellenden nu in de gelegenheid om online een ticket te kopen voor de wedstrijd tussen G.V.V.V. en DOVO op zaterdag 1 oktober. Samen met jou hopen we er een waar voetbalfeest van te maken.

Dit moet je weten

Voor het kopen van een online ticket via Tixxy is het belangrijk dat je alle gegevens naar waarheid invult. Wij vragen om je e-mailadres, naam, geboortedatum en documentnummer van je rijbewijs of identiteitskaart. Op de wedstrijddag worden jouw ticket en legitimatie gelijktijdig gecontroleerd. Komen deze twee niet overeen? Dan heb je geen toegang. Vul dus de juiste gegevens in.

Extra fysiek verkoopmoment

Voor personen die online geen ticket kunnen of willen kopen, wordt op dinsdag 27 september een extra verkoopmoment gehouden in de kantine van G.V.V.V. Tussen 19.30 uur en 21.00 uur is het mogelijk om op vertoon van jouw legitimatiebewijs een kaartje te bemachtigen voor de derby. Afrekenen kan met contant geld of pin. Ook leden halen op vertoon van een ledenpas en legitimatiebewijs dan een gratis kaart voor zichzelf.

Haal jouw tickets nu

Zin om dé derby van Veenendaal op zaterdag 1 oktober bij te wonen? Koop dan snel online jouw ticket. Het is op de wedstrijddag niet mogelijk om een kaartje aan de kassa te kopen. De prijs is voor iedereen vastgesteld op €10. Je haalt jouw ticket(s) hier.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer