Steun G.V.V.V. in de strijd om de TOTO KNVB Beker

  • Het eerste

Het eerste elftal begint woensdagavond aan de strijd om de TOTO KNVB Beker. Op eigen veld neemt de ploeg van trainer Gery Vink het op tegen competitiegenoot Sparta Nijkerk. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

Sportpark Panhuis verandert woensdagavond weer in een gezellige ambiance voor een heerlijk bekeravondje. De ontmoeting met de oranje-zwarten uit Nijkerk is een aantrekkelijk affiche in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Inzet van deze wedstrijd is een plek in het hoofdtoernooi van het toernooi, waarin ook betaald voetbalclubs instromen.

Haal je ticket vooraf

Wil je woensdagavond bij de entree niet in de rij hoeven wachten, maar meteen doorlopen? Haal je ticket dan vooraf. Voor de bekerwedstrijd haalt iedereen een ticket, dus ook leden en donateurs van voetbalvereniging G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn. Ledenpassen zijn woensdagavond niet geldig als entreebewijs. Je haalt jouw ticket eenvoudig online.

Support de blauwen

Het vlaggenschip heeft mooie herinneringen aan de TOTO KNVB Beker en wil er dit seizoen samen met jou een nieuw hoofdstuk aan toevoegen. Kom daarom woensdagavond massaal naar sportpark Panhuis om de blauwen aan te moedigen voor een plek in het hoofdtoernooi. De kassa’s openen om 18.30 uur, we rekenen op jouw komst!

Ander nieuws

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer