Voorverkoop DOVO-thuis deze week voor iedereen van start

  • Het eerste

In aanloop naar de derby tegen DOVO organiseert G.V.V.V. op verschillende momenten voorverkoop voor zowel leden als niet-leden. Lees hier hoe jij aan je tickets komt.

Na jaren afwezigheid keert de derby dit seizoen weer terug. Te beginnen op zaterdag 1 oktober als G.V.V.V. het op eigen veld opneemt tegen buurman DOVO. Wij maken er graag samen met jou een groot voetbalfeest van, maar daarom zijn er wel afspraken gemaakt om alles goed te laten verlopen.

Voorverkoop leden

Leden en donateurs van voetbalvereniging G.V.V.V. kunnen op maandag 12, dinsdag 13 en donderdag 15 september tussen 19.30 uur en 21.00 uur een gratis ticket afhalen voor de wedstrijd. Op vertoon van je ledenpas en legitimatie haal jij eenvoudig een toegangsbewijs in de kantine. Het is niet mogelijk om een kaart op de ledenpas van iemand anders te halen, ook kun je niet meerdere kaarten op één ledenpas verkrijgen.

Losse verkoop

Na de afhaalmomenten voor eigen leden en donateurs is in die week erop de vrije verkoop voor alle belangstellenden. Op maandag 19, dinsdag 20 en donderdag 22 september kun je van 19.30 uur tot 21.00 uur een ticket halen voor de derby. Tickets kosten voor alle leeftijden €10. Bij aanschaf van een ticket is het verplicht om je te legitimeren. Je kan per persoon maar een ticket kopen. Voor personen die een kaart in de losse verkoop willen kopen, is het verplicht om je vooraf aan te melden. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Meld je vooraf aan

Wil jij graag een kaart kopen voor de derby? Meld je dan vooraf aan, uiterlijk op maandag 19 september om 12.00 uur. Dat doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar derby@gvvv.nl. Vermeld hierin je volledige naam, zoals op je identiteitsbewijs is vermeld. Indien je uiterlijk maandagmiddag 19 september geen tegenbericht van ons hebt ontvangen, kun je op vertoon van jouw identiteitskaart op 19, 20 of 22 september een persoonlijk ticket kopen in de kantine. Voor de losse verkoop geldt op is op.

Verkoopmoment uitsupporters

Voetbalvereniging DOVO organiseert een eigen verkoopmoment voor haar supporters. Informatie over die kaartverkoop lees je op de website van DOVO.

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer