Achraf Nejmi sluit weer aan bij selectie

  • Het eerste

Middenvelder Achraf Nejmi is weer aangesloten bij de selectie. De 31-jarige speler keerde onlangs fit terug van zijn werktrip in Indonesië en is per direct inzetbaar in de hoofdmacht.

Het naleven van een droom voor Achraf Nejmi en zijn vrouw bracht de twee aan het einde van vorig seizoen naar Indonesië voor een werkopdracht die een paar maanden in beslag zou nemen. Het doorlopende contract met de middenvelder werd in stand gehouden, evenals het lidmaatschap van Nejmi bij G.V.V.V. Nu de ervaren voetballer weer terug is gekeerd op Nederlandse bodem is hij sinds vorige week weer aangesloten bij de ploeg van trainer Gery Vink.

Achraf Nejmi is volledig wedstrijdfit en dus kan de oefenmeester in de eerstvolgende wedstrijd, zaterdag thuis tegen Staphorst, weer beschikken over de speler. Vorig seizoen speelde Nejmi nagenoeg alle wedstrijden in het eerste elftal. Hij kwam tot meer dan dertig officiële duels in het blauw en wit. Met rugnummer 6 sluit hij weer aan bij het eerste elftal, waar hij een doorlopend contract heeft tot het einde van dit seizoen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. ziet ongeslagen reeks hard ten einde komen bij AFC Amsterdam

Het eerste | 24 februari 2024
Lees meer

Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

Het eerste | 22 februari 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Loopt in 020 de ongeslagen reeks op tot een half dozijn?

Het eerste | 21 februari 2024
Lees meer