Achraf Nejmi sluit weer aan bij selectie

  • Het eerste

Middenvelder Achraf Nejmi is weer aangesloten bij de selectie. De 31-jarige speler keerde onlangs fit terug van zijn werktrip in Indonesië en is per direct inzetbaar in de hoofdmacht.

Het naleven van een droom voor Achraf Nejmi en zijn vrouw bracht de twee aan het einde van vorig seizoen naar Indonesië voor een werkopdracht die een paar maanden in beslag zou nemen. Het doorlopende contract met de middenvelder werd in stand gehouden, evenals het lidmaatschap van Nejmi bij G.V.V.V. Nu de ervaren voetballer weer terug is gekeerd op Nederlandse bodem is hij sinds vorige week weer aangesloten bij de ploeg van trainer Gery Vink.

Achraf Nejmi is volledig wedstrijdfit en dus kan de oefenmeester in de eerstvolgende wedstrijd, zaterdag thuis tegen Staphorst, weer beschikken over de speler. Vorig seizoen speelde Nejmi nagenoeg alle wedstrijden in het eerste elftal. Hij kwam tot meer dan dertig officiële duels in het blauw en wit. Met rugnummer 6 sluit hij weer aan bij het eerste elftal, waar hij een doorlopend contract heeft tot het einde van dit seizoen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Punten pikken op De Boshoek vaak tevergeefse moeite

Het eerste | 28 maart 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar verre uitwedstrijd in Hardenberg

Het eerste | 25 maart 2024
Lees meer

Vink neemt geen genoegen met ‘beste promovendus’ en wil meer

Het eerste | 24 maart 2024
Lees meer