Alle ballen voor jou? Word keeper van VR1

  • Senioren

Is de taak om het doel schoon te houden jou op het lijf geschreven? Dan zoeken wij jou! Vrouwen 1 is op zoek naar een keeper om het team in de tweede klasse te versterken. 

Los! Die bal is voor jou. Een goede keeper is belangrijk voor ieder team, zo ook voor Vrouwen 1. Een ambitieus en enthousiast team dat na promotie haar wedstrijden in de tweede klasse speelt. Onder goede leiding van Yannis Dontis probeert dit team hoge ogen te gooien om een uitdagend niveau.

Goede begeleiding

Naast een goede sfeer, gemotiveerde teamgenoten en een zeer ambitieuze trainersstaf zijn ook de facilitaire zaken, goed geregeld. Behalve de reguliere trainingen met VR1 (dinsdag/donderdag) train je op maandag mee met de keepers en onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iets voor jou? Wij komen graag met jou in contact. Stuur een e-mail naar Simon Brouwer voor meer informatie.

Ander nieuws

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 apr 2023
Lees meer

VR30+ beleven veel plezier tijdens wekelijkse trainingen

Senioren | 16 feb 2023
Lees meer