Andes Meettechniek steekt twee teams in het nieuw

  • Opleiding

Andes Meettechniek heeft recent twee teams in het nieuw gestoken. Met dank aan deze sponsor lopen zowel de JO11-2 als MO15-2 er gelikt bij! 

De JO11-2 werd door Andes Meettechniek voorzien van nieuwe trainingspakken en hoodies waardoor zij voorafgaand en na afloop van hun wedstrijd uitstekend voor de dag komen. De jongens zijn blij met hun mooie kleding en de professionele uitstraling. Met deze sponsoring laat Andes Meettechniek de betrokkenheid zien bij de blauwen en bij dit team in het bijzonder.

Ook de MO15-2 werd door het bedrijf voorzien van nieuwe trainingspakken en hoodies. Bij dit team droeg ook Akyuz Bouw een steentje bij in de sponsoring van deze enthousiaste meiden. Ook deze meiden zijn blij met hun nieuwe kleding en trots op hun professionele uitstraling. Met deze sponsoring laten de bedrijven zien dat zij actief betrokken zijn bij de Veense voetbalclub en in het bijzonder bij dit meidenteam.

Ander nieuws

JO12-1 geniet volop in Duitsland tijdens het Pinksterweekend

Opleiding | 29 mei 2023
Lees meer

Spetterende seizoenafsluiting met slotfeest voor de jeugd

Opleiding | 23 mei 2023
Lees meer

Geen sportspreekuur tijdens de zomerstop, maar fysio staat voor je klaar

Opleiding | 22 mei 2023
Lees meer