Dit moet je weten voor G.V.V.V. – FC Den Bosch

  • Het eerste

Cupnight op sportpark Panhuis! De bekeravondjes op de blauwe zijde zorgen altijd voor spektakel en dus hebben wij zin in de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

FC Dordrecht, Helmond Sport, verlenging tegen PSV, last-minute zeges op Sparta Nijkerk en Kozakken Boys. Nee, bekerwedstrijd bij G.V.V.V. zijn nooit saai. Daarom kijken wij enorm uit naar de ontmoeting tegen eerstedivisionist FC Den Bosch. De ploeg komt dinsdagavond op bezoek in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

Alleen online verkoop

Kaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend online te koop tot dinsdag 12.00 uur. De kassa’s op het sportpark blijven dinsdagavond gesloten. FC Den Bosch heeft laten weten dat supporters van die club niet welkom zijn, zij kunnen ook online geen ticket kopen. Het invullen van onjuiste gegevens bij het bestellen van je tickets kan ervoor zorgen dat je entreebewijs wordt ingenomen. Wij vergoeden de gemaakte kosten niet.

Ook leden halen een ticket

Voor deze bekerwedstrijd haalt iedereen een kaart. Ook donateurs en leden van businessclub Vallei & Rijn en voetbalvereniging G.V.V.V. Wij hanteren de reguliere prijzen voor dit duel. Dat betekent dat volwassenen €10 betalen. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen online €7 af.

Kom op de fiets

Woon je dichtbij het sportpark? Kom dan op de fiets of lopend naar deze wedstrijd. Daarmee houden wij de parkeerplaatsen vrij voor bezoekers van verder weg. Er is genoeg ruimte om je fiets te parkeren. Is de parkeerplaats toch vol? Parkeer dan op de extra gelegenheid bij zwembad ‘De Vallei’. Je vindt deze plekken aan de Sportlaan. Lees alles over de bereikbaarheid.

Geen trainingen

Alle trainingen gaan dinsdagavond in verband met deze wedstrijd niet door. Daarom hopen wij jou in plaats van op het trainingsveld langs de lijn te mogen verwelkomen. Sowieso rekenen wij op jouw support en aanwezigheid om er samen voor te zorgen dat wij ten koste van de bezoekers de volgende ronde van het bekertoernooi halen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer