G.V.V.V. bedankt arbiters tijdens ‘Week van de scheidsrechter’

  • De club

Wat zijn wij blij en trots op alle scheidsrechters die zich wekelijks vrijwillig of in dienst van de voetbalbond inzetten. Dankzij hen genieten wij van de voetbalsport en daarom bedankt G.V.V.V. hen tijdens de ‘Week van de scheidsrechter’.

Je kan die beste man of vrouw wel eens vervloeken. Heb je net zo’n mooie actie gemaakt, had de scheidsrechter net jouw stiekeme overtreding gezien. Toch is de dankbaarheid voor de arbitrage altijd groot. Helaas is dit geen vanzelfsprekendheid en dus benadrukken wij jaarlijks de waarde van de scheidsrechter. Landelijk worden deze toppers dan bedankt voor hun inzet.

Zo ook bij G.V.V.V. Alle club- en bondscheidsrechters ontvingen daar zaterdag een gepersonaliseerde beker waar alle warme en koude dranken in bewaard kunnen worden. Is dat even handig én leuk! De aanvoerders van alle teams bedankten de leidsman of -vrouw. Wij zijn trots op de scheidsrechter.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer