Haal jouw tickets voor FC Den Bosch-thuis

  • Het eerste

De voorverkoop voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch is van start! G.V.V.V. neemt het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Dit moet jij weten voor je een ticket koopt.

Na de overwinning op Sparta Nijkerk treft de ploeg van trainer Gery Vink in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker eerstedivisionist FC Den Bosch. De ploeg uit Noord-Brabant reist dinsdagavond naar Veenendaal af om de strijd met de blauwen aan te gaan.

Beperking op verkoop

FC Den Bosch heeft kenbaar gemaakt dat supporters van die club niet welkom zijn in de ontmoeting met G.V.V.V. Dat betekent dat het voor hen op geen manier mogelijk is om tickets voor deze wedstrijd te kopen. De ticketservice is hierop aangepast, doordat wij vragen naar de postcode van jouw woonadres. Bepaalde postcodes zijn uitgesloten voor verkoop.

Bij de kassa’s kunnen wij dinsdagavond bij twijfel vragen naar identificatie om jouw woonadres te achterhalen. Heb je een valse postcode ingevuld en daarmee onterecht een ticket gekocht? Dan wordt jouw kaart ingenomen en de toegang geweigerd. G.V.V.V. vergoedt geen gemaakte kosten.

Ook leden kopen een kaart

Voor deze bekerwedstrijd is het ook voor leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn verplicht om een ticket te kopen, waarmee jij toegang krijgt tot deze wedstrijd. De prijzen voor iedereen zijn vastgesteld op €10 voor volwassenen en €7 voor jeugd tot 16 jaar en 65-plussers.

Na het bestellen van jouw ticket(s) ontvang je deze direct in jouw mailbox. Printen is niet nodig, want wij scannen het ticket dinsdagavond eenvoudig vanaf je mobiele apparaat. De kassa’s op het sportpark openen om 18.30 uur. Bij de ingang kan naar je legitimatie worden gevraagd, neem die dus mee als je naar het sportpark komt.

Geen trainingen op dinsdagavond

Er wordt dinsdagavond niet getraind bij G.V.V.V. De trainingen voor alle teams zijn geannuleerd. In verband met het volle trainingsschema is er geen mogelijkheid om op een ander moment te trainen. Wij hopen je daarom in plaats van op het trainingsveld langs de lijn te mogen verwelkomen.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer