Hoofdmacht werkt toe naar speelronde 13

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar speelronde 13. Met drie trainingen bereidt de ploeg van trainer Gery Vink zich voor op het treffen met Staphorst.

Na de nederlaag op bezoek bij RKAV Volendam (1-0) dient G.V.V.V. zich deze week te herstellen en voor zaterdag de rug te hebben gerecht. Dan ontvangt het namelijk Staphorst op eigen veld. De ontmoeting met de nummer zeventien uit de derde divisie begint om 14.30 uur.

Trainingssessies

Voordat het zover is, traint het eerste elftal eerste drie keer op eigen veld. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond werkt het vlaggenschip onder leiding van trainer Gery Vink drie trainingen af. De trainingen beginnen zoals gebruikelijk om 19.45 uur en zijn vrij te bezoeken.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer