‘Ik vind het super leuk dat mijn familie zo betrokken is bij de club’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Petra van Hoeflaken. De 66-jarige staat achter de bar.

Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal is Petra de hele middag te vinden achter de bar in de kantine. “Ik beman op zaterdagmiddag altijd de buitenbar. Op het terras gaat het bier altijd erg hard, zeker als er veel gescoord wordt, waardoor we daar een bar hebben neergezet. Ik vind het ook fijn om bij de buitenbar te staan. Ik kan dan ook meer zien van de wedstrijd.”

Van jongs af aan

Vroeger werkte Van Hoeflaken al in de horeca en toen haar kinderen gingen voetballen werd ze ook betrokken bij de club. “Ik ben een allrounder in de kantine. Ik sta achter de bar, maar vroeger stond ik ook in de keuken. Het mooie aan het werk zijn de sociale contacten. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet.”

Petra is erg trots dat een groot deel van haar gezin betrokken is bij G.V.V.V. “Mijn man is de beheerder van de kantine en mijn dochter zit in het bestuur. Ik vind het super leuk dat de familie zo betrokken is bij de club. Je hebt dan toch iets wat je samen deelt.”

Feestjes

Naast het barwerk is Petra van Hoeflaken ook verantwoordelijk voor de feestjes in het businesshome. “Dat doe ik samen met Jolien van de Kraats. Zo kunnen alle blauwen hun feestje vieren.” Nu komt er weer een groots feest aan, namelijk het 75-jarig jubileum. Daar heeft Petra ook erg veel zin in. “Dat zijn de leuke momenten op de club. Ik hoop natuurlijk zelf ook mee te kunnen feesten.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer