Inschrijving jubileum voetbalquiz geopend

  • De club

Door alle corona maatregelen hebben we als webredactieteam van G.V.V.V. al tweemaal onze traditionele voetbalquiz moeten overslaan, waarvan de laatste, en 10de editie, in mei 2019 heeft plaatsgevonden.
Afgelopen maand mei was een elfde uitvoering wel weer mogelijk, maar we hadden een hele goede reden om die over te slaan en te verplaatsen naar donderdagavond 17 november aanstaande.

Feestelijk

De reden hiervan is een zeer feestelijke, want op 15 november 2022 viert voetbalvereniging G.V.V.V. haar 75ste verjaardag. Daarvoor is een jubileum commissie in het leven geroepen, die in de week van de verjaardag een feestweek gaat organiseren.
Al vroeg in dit jaar kwam het verzoek van die commissie aan ons, om de voetbalquiz daar deel van uit te laten maken.
Dat voorstel konden wij natuurlijk niet weigeren, en nu alles over die feestweek grotendeels in kannen en kruiken is, is 17 november aanstaande geprikt om de speciale elfde jubileum editie van de G.V.V.V.-voetbalquiz te gaan houden, die zal aanvangen om 20.00 uur.

Traditioneel …

De belangrijkste overeenkomst met de eerder gehouden edities is dat de deelname gratis is, en het open karakter ook in stand is gehouden. Dus lid of geen lid, Veenendaler of buitenstaander, iedereen is van harte welkom om haar of zijn triviale voetbalkennis of weetjes te laten testen bij deze voetbalquiz. Ook hetzelfde is dat er 3 ronden worden gespeeld met daar tussendoor twee pauzes waarin gratis snackjes zullen worden geserveerd. En voor de ‘alwetenden’ liggen er ook weer een paar kleine prijsjes in het verschiet, waaronder fanshop artikelen.

… een tikkie anders …

Want op verzoek van de jubileum commissie zijn ook een aantal dingen (flink) anders bij deze jubileum quiz.
De voorheen 90 vragen worden ingekort tot 3 ronden van 25 vragen, dit in het kader van de symboliek voor de 75ste verjaardag van de club. Ook zijn er dit keer geen onderwerpen/thema’s waarover een trio vragen volgt, het is nu allemaal echt varia, ofwel van de hak op de tak. Bovendien zitten er in iedere ronde, om alle leden van de club een extra kansje te bieden goed te scoren want het is tenslotte vooral hun feestje, enkele vragen met een blauw G.V.V.V.-tintje. (Totaal ongeveer 10%)
Daar staat dan weer tegenover dat ook buitenstaanders, die niet of minder goed zijn geïnformeerd over G.V.V.V. en haar historie, zeker 25% kans hebben om die goed te beantwoorden, want inclusief alle overige vragen zijn deze allemaal op basis van multiple choice met de keuze uit A, B, C, of D.
Kortom er zit geen enkele open vraag bij. Sterker nog, er zijn nog een klein aantal vragen ingebouwd met alleen de keuze uit A of B, zodat er zelfs 50% kans is om goed te gokken als je geen idee hebt van wat het goede antwoord zou moeten zijn.

… maar nu vernieuwend, snel en individueel.

Het belangrijkste verschil t.o.v. alle voorgaande edities is dat er deze keer niet in koppels van twee wordt gespeeld, maar individueel, dus iedere deelnemer speelt voor zichzelf. Ook zijn er geen antwoordformulieren om de juiste oplossing van de vragen op in te vullen en een jury die daarna gaat beoordelen wat goed of fout was.
Nee, in deze huidige tijd waarin bijna iedereen over een smartphone beschikt zullen de antwoorden via dat apparaat moeten worden gegeven. En is na het sluiten van de tijd die beschikbaar is voor het beantwoorden van een vraag meteen duidelijk of je het goed of fout hebt gedaan, want de score wordt automatisch online bijgehouden. Mochten er meerdere personen aan het einde van de rit gelijk eindigen dan wordt ter plekke een benaderingsbarrage vraag gesteld om de prijswinnaars te bepalen.

De vragen en soms bijbehorende plaatjes verschijnen ook op het scherm van je telefoon, maar om veel scrollen, vergroten en verkleinen en daarmee tijdverlies te voorkomen worden deze, net als voorheen, ook geprojecteerd op een groot scherm in het clubhuis en zullen de vragen en mogelijke antwoorden ook worden voorgelezen door een presentatieduo. Daaraan veranderd dus niets. Je kunt je daarom gewoon concentreren op het geven van de juiste antwoorden op je telefoon.
Op de avond zelf zal een link worden gegeven om in te kunnen loggen in het spelsysteem van de voetbalquiz en volgen verdere instructies.

Consumpties

De jubileum commissie heeft voor alle evenementen, m.u.v. de receptie op dinsdag 15 november, in deze gehele feestweek besloten om met muntjes te werken voor het betalen van de te nuttigen consumpties.
De prijs daarvan is zeer schappelijk gehouden, want voor één muntje betaal je € 0,75.
Koffie kost één muntje, voor bier en frisdrank reken je twee muntjes af en voor mixdrankjes of een glas wijn betaal je drie muntjes.

Inschrijving

De inschrijving is nu geopend. Dat kun je uitsluitend doen door een mail met je voor- en achternaam te versturen aan: jubileum@gvvv.nl
Maar wees er snel bij, want uit ervaring weten we dat er altijd veel belangstelling voor deelname aan deze voetbalquiz en we ondanks een flink groot clubhuis toch een limiet van max. 120 personen moeten stellen. Dus vol is vol!

Worden al deze stoelen gevuld?

Resumerend 

Wat: De jubileum G.V.V.V.-voetbalquiz t.g.v. 75ste verjaardag
Waar: Clubhuis aan de Verlengde Sportlaan 2 te Veenendaal
Wanneer: 17 november 2022, aanvang 20.00 uur
Wie: Iedereen die haar of zijn ‘triviale’ voetbalkennis wil laten testen
Restrictie: Opgeven als individu
Per se benodigd: Een opgeladen smartphone of tablet met internet toegang
Niet vergeten: Goede zin, nieuwsgierig- en gezelligheid en sportiviteit
Idee: Misschien kunnen de diverse teams van de club er een onderling wedstrijdje van maken wie er over de meeste voetbalkennis beschikt
Opgeven via een mail aan: jubileum@gvvv.nl
Uiterlijke inschrijfdatum: 15 november 2022 (of als er eerder 120 personen zich hebben aangemeld)
Wellicht ten overvloede: Je hoeft geen lid te zijn van G.V.V.V. om mee te kunnen doen

Ondanks wat wijzigingen in de opzet hopen we natuurlijk dat vele voetballiefhebbers en/of voormalig deelnemers de weg weer weten naar de blauwe zijde van het sportpark Panhuis. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd op een gedenkwaardige verjaardag van de club (binnen bovengenoemde perken uiteraard).
Aan de ontvangst zal het niet liggen die is altijd even warm, en als jullie als deelnemers daar allemaal je eigen vleugje aan toevoegen dan staat niets meer een hele gezellige avond in de weg.

Met vriendelijk blauw groet namens het webredactieteam en de jubileum commissie van G.V.V.V.
Bas van Capelleveen & Hans van Eijk

Tip!

Meestal is het gebruikelijk om op een verjaardag cadeautjes mee te nemen voor de jarige. Dat willen wij uiteraard helemaal niet verplichten, maar als je dat van plan zou zijn, hebben we wel een gouden tip.
De jeugd ontspanning commissie van onze club organiseert met regelmaat leuke uitjes voor onze jeugdige leden zoals o.a. discozwemmen, sinterklaasviering, eieren zoeken met Pasen en aan het einde van ieder seizoen een groot slotfeest.
Deze commissie kan hiervoor wel de nodige pecunia gebruiken. Daarom zullen we op die avond een spaarpot neerzetten waarin een donatie, lees verjaardagscadeau, kan worden gedaan. Iedere vrijwillig geschonken euro is daarvoor van harte welkom. Ook overgebleven consumptie munten kunnen daarin worden gedoneerd.
Namens de J.O.C. bedanken wij bij voorbaat alle gulle gevers.

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer