Inschrijving voor scheidsrechterscursus gestart, meld je aan

  • De club

Word jij er enthousiast van om een voetbalwedstrijd tot een goed einde te brengen als scheidsrechter? Twijfel dan niet langer en meld je aan als clubscheidsrechter. Wij bieden je meteen een cursus aan. 

Clubscheidsrechters zijn erg belangrijk voor de voetbalsport. Wekelijks zetten vele personen zich vrijwillig in om ervoor te zorgen dat een wedstrijd kan worden gespeeld en tot een goed einde wordt gebracht. Om dit ook in de toekomst vanzelfsprekend te laten zijn, zoeken wij nieuwe scheidsrechters.

Volg meteen een cursus

G.V.V.V. biedt alle nieuwe scheidsrechters meteen een officiële cursus van de KNVB aan. Wij betalen alle kosten en investeren in jou om je met de juiste kennis het veld op te sturen. Lijkt dit jou leuk en wil je graag van deze mogelijkheid gebruikmaken? Meld je dan aan bij coördinator Ed Meulenbroek, door een e-mail te sturen.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // Q3: ledengroei zet door, commerciële focus in jeugd

De club | 03 okt 2023
Lees meer

In memoriam // G.V.V.V. bedroeft om overlijden verenigingslid Jan Schrader

De club | 29 sep 2023
Lees meer

PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA verbinden zich langer als hoofdsponsor

De club | 23 sep 2023
Lees meer