Quincy Veenhof ook volgend seizoen bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Quincy Veenhof blijft ook volgend seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van voetbalvereniging G.V.V.V. De 23-jarige middenvelder en technische commissie kwamen die verlenging deze week overeen.

Met het aantrekken van Quincy Veenhof (Ede, 7 juli 1999) haalde G.V.V.V. aan het begin van dit seizoen een talent uit de regio naar de Veenendaalse hoofdmacht. De boomlange Veenhof werd gehaald van DVS’33, waar hij alle competitie- en bekerwedstrijden speelde. In het blauw en wit werkt de aanvallende middenvelder momenteel onder dezelfde statistieken.

De laatste wedstrijden is de 23-jarige speler verzekerd van een basisplaats en voorzag hij zijn elftal in officiële wedstrijden van zeven doelpunten en een assist. G.V.V.V. is dan ook blij dat het vroeg in het seizoen het eenjarige contract met de Edenaar heeft weten te verlengen met nog een jaar, waardoor de speler tot medio 2024 aan het eerste elftal verbonden is.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. geeft onnodig winst uit handen tegen Kon. HFC

Het eerste | 17 februari 2024
Lees meer

Sint telt af naar nieuwe seizoen: ‘Daar kan ik echt niet op wachten’

Het eerste | 16 februari 2024
Lees meer

Haal jouw kaarten voor de wedstrijd tegen Koninklijke HFC nu

Het eerste | 16 februari 2024
Lees meer