Quincy Veenhof ook volgend seizoen bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Quincy Veenhof blijft ook volgend seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van voetbalvereniging G.V.V.V. De 23-jarige middenvelder en technische commissie kwamen die verlenging deze week overeen.

Met het aantrekken van Quincy Veenhof (Ede, 7 juli 1999) haalde G.V.V.V. aan het begin van dit seizoen een talent uit de regio naar de Veenendaalse hoofdmacht. De boomlange Veenhof werd gehaald van DVS’33, waar hij alle competitie- en bekerwedstrijden speelde. In het blauw en wit werkt de aanvallende middenvelder momenteel onder dezelfde statistieken.

De laatste wedstrijden is de 23-jarige speler verzekerd van een basisplaats en voorzag hij zijn elftal in officiële wedstrijden van zeven doelpunten en een assist. G.V.V.V. is dan ook blij dat het vroeg in het seizoen het eenjarige contract met de Edenaar heeft weten te verlengen met nog een jaar, waardoor de speler tot medio 2024 aan het eerste elftal verbonden is.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer