Quincy Veenhof ook volgend seizoen bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Quincy Veenhof blijft ook volgend seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van voetbalvereniging G.V.V.V. De 23-jarige middenvelder en technische commissie kwamen die verlenging deze week overeen.

Met het aantrekken van Quincy Veenhof (Ede, 7 juli 1999) haalde G.V.V.V. aan het begin van dit seizoen een talent uit de regio naar de Veenendaalse hoofdmacht. De boomlange Veenhof werd gehaald van DVS’33, waar hij alle competitie- en bekerwedstrijden speelde. In het blauw en wit werkt de aanvallende middenvelder momenteel onder dezelfde statistieken.

De laatste wedstrijden is de 23-jarige speler verzekerd van een basisplaats en voorzag hij zijn elftal in officiële wedstrijden van zeven doelpunten en een assist. G.V.V.V. is dan ook blij dat het vroeg in het seizoen het eenjarige contract met de Edenaar heeft weten te verlengen met nog een jaar, waardoor de speler tot medio 2024 aan het eerste elftal verbonden is.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer