STC Ede opent gratis sportspreekuur voor leden

  • De club

Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede opent bij G.V.V.V. vanaf maandag een gratis sportspreekuur voor alle leden. Zo weet jij direct hoe je het snelst van je blessure af bent.

Sinds dit seizoen is de medische staf van het eerste elftal versterkt met de medische kennis van Daniël Veenendaal en Stefan Laurens. De fysiotherapeuten van de hoofdmacht hebben met Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede een hoog aangeschreven praktijk speciaal gericht op sportblessures en -behandelingen. Nu breiden wij die samenwerking uit naar de hele vereniging.

Daniël (links) en Stefan (midden) helpen jou graag om snel van je blessure af te komen.

Tijdens de wedstrijd op zaterdag een vervelende blessure opgelopen? Ai, dat is niet fijn. Een professionele blik op jouw kwetsuur is dan wel gewenst. Wat is er fijner dan dat dat nu gewoon bij G.V.V.V. kan. Daniël of Stefan beoordeelt jouw blessure en geeft een vrijblijvend advies. Denk aan rust nemen, door naam de huisarts of het maken van een afspraak bij jouw fysiotherapeut.

Aanmelden is niet nodig

Aanmelden voor dit gratis spreekuur is niet nodig. Op maandag- en donderdagavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur loop jij de behandelruimte in het kleedkamergebouw in en laat je direct jouw blessure beoordelen. Vooraf toch al iets overleggen? Stuur dan eenvoudig een WhatsApp naar de praktijk, via 06 – 824 57 718.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer