Twitterkanaal niet beschikbaar door hack

  • De club

Het Twitterkanaal van G.V.V.V. is sinds vrijdag niet beschikbaar door een hack. Het account is voorlopig opgeschort, waardoor gebruik ervan niet mogelijk is. 

Vrijdag werd de vereniging op een negatieve manier verrast toen bleek dat het officiële Twitterkanaal van G.V.V.V. was gehackt, waarna diverse berichten werden gedeeld en werden geplaatst die op geen enkele wijze betrekking hebben tot de club. Twitter schortte het kanaal vervolgens op, omdat een ongebruikelijke inlog was waargenomen en minstens zo ongebruikelijke berichten werden gedeeld.

Geen verslag mogelijk

G.V.V.V. is momenteel druk bezig om toegang tot het account te herstellen. Helaas heeft de hack wel tot gevolg dat een wedstrijdverslag van de ontmoeting tussen RKAV Volendam en G.V.V.V. zaterdagmiddag niet via Twitter te volgen is. Wij verwijzen je dan ook graag door naar Instagram om niets te missen van deze strijd om het periodekampioenschap.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer