Twitterkanaal niet beschikbaar door hack

  • De club

Het Twitterkanaal van G.V.V.V. is sinds vrijdag niet beschikbaar door een hack. Het account is voorlopig opgeschort, waardoor gebruik ervan niet mogelijk is. 

Vrijdag werd de vereniging op een negatieve manier verrast toen bleek dat het officiële Twitterkanaal van G.V.V.V. was gehackt, waarna diverse berichten werden gedeeld en werden geplaatst die op geen enkele wijze betrekking hebben tot de club. Twitter schortte het kanaal vervolgens op, omdat een ongebruikelijke inlog was waargenomen en minstens zo ongebruikelijke berichten werden gedeeld.

Geen verslag mogelijk

G.V.V.V. is momenteel druk bezig om toegang tot het account te herstellen. Helaas heeft de hack wel tot gevolg dat een wedstrijdverslag van de ontmoeting tussen RKAV Volendam en G.V.V.V. zaterdagmiddag niet via Twitter te volgen is. Wij verwijzen je dan ook graag door naar Instagram om niets te missen van deze strijd om het periodekampioenschap.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer