Verkoop bekerwedstrijd tegen Den Bosch start deze week

  • Het eerste

De verkoop voor de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch begint deze week. G.V.V.V. strijdt tegen de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker voor een plaats in de volgende ronde.

Dat bleek uit de loting. G.V.V.V. lootte een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, maar heeft als amateurclub thuisrecht en dus vormt sportpark Panhuis dinsdag 18 oktober het decor voor de ontmoeting met de ploeg uit Noord-Brabant.

Verkoop start volgende week

De verkoop voor deze bekerwedstrijd begint komende week via een online verkoop. Daarin krijgen zowel leden als niet-leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn de mogelijkheid om tickets voor dit heerlijke bekeravondje te kopen.

Wij hanteren de normale verkoopprijzen voor deze wedstrijd. Dat betekent dat volwassenen €10 betalen. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers moeten €7 afrekenen voor deze wedstrijd. Omdat het een bekerwedstrijd betreft, dienen ook leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn een ticket aanschaffen.

Geen trainingen op bekeravond

Op de wedstrijddag van G.V.V.V. – FC Den Bosch gaan de trainingen op het sportpark niet door. Dat betekent dat alle teams die dinsdag 18 oktober normaal gesproken moeten trainen, die avond overslaan. In verband met het volle trainingsschema is er geen ruimte om die trainingen op een ander moment in te halen. Uiteraard nodigen wij alle leden uit om het vlaggenschip aan te komen moedigen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer