Zaterdag collecte voor roparun

  • De club

De Roparun is met 550km de langste estafettetocht ter wereld. Tijdens deze non-stop tocht halen honderden teams, middels een sportieve prestatie, geld op ter ondersteuning van mensen met kanker. Aanstaande zaterdag wordt er op ons sportpark gecollecteerd door Team 274 HatchTech.

Waarom een collecte?

Als sportieve en sociaal betrokken onderneming vraagt HatchTech uw aandacht voor de strijd tegen kanker. Als hoofdsponsor van Roparun Team 247 HatchTech, zetten wij ons ieder jaar sportief en financieel in voor de zorg aan mensen die lijden aan deze verschrikkelijke ziekte. “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, dat is het motto van de Roparun.

Wat is de ROPRARUN

De Roparun is met 550km de langste estafettetocht ter wereld. Tijdens deze non-stop tocht halen honderden teams middels een sportieve prestatie geld op ter ondersteuning van mensen met kanker. Deze 2023 editie zal plaats vinden in het weekend van 27 t/m 29 mei 2023 en traditiegetrouw eindigen in Rotterdam.Ons team bestaat uit 8 lopers die ieder zo’n 70 kilometer hardlopen. Zij worden ondersteund door 4 fietsers en begeleiding als chauffeurs, verzorgers, cateraars, fysiotherapeuten en een team-captain. Dankzij de afgelopen edities heeft de Roparun met 90 miljoen euro kunnen bijdragen aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Tijdens de laatste editie in 2021 was onze teamdonatie aan de stichting €24.499,88.We vinden het fantastisch dat we hiermee verschillende landelijke en regionale projecten hebben kunnen steunen.
Wij prijzen ons gelukkig dat wij gezond zijn en onze inspanning ook dit jaar weer kunnen leveren. Natuurlijk met als doel zoveel mogelijk geld bijeen te lopen. Kunnen we ook op uw steun rekenen?

STEUN TEAM 274 HatchTech

U kunt Team 274 HatchTech steunen met een sponsorbijdrage door contact op te nemen met info@team274.nl of wanneer er eventueel nog vragen zijn, met één van de Team 274 HatchTech teamleden.

Hartelijk bedankt, namens alle mensen wiens leven we, mede door uw donatie, een beetje dragelijker kunnen maken.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer