‘De groei is mooi om te zien’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Michael van der Poel. De 37-jarige is trainer van de JO8-4 en lid van de vrijwilligers- en financiële commissie.

Michael had al bij G.V.V.V. gevoetbald, maar werd op aandringen van zijn oud-collega ook trainer bij onze club. “Het zoontje van mijn collega ging voetballen en ik werd gevraagd of ik zijn team wilde trainen. Dat heb ik uiteindelijk twee jaar gedaan. Ik vond de omgang met kinderen zo leuk. Je ziet dat ieder kind een eigen ontwikkeling doormaakt. Dat is nu ook mooi om te zien bij mijn zoontje Jayden en zijn team.”

Eerste stappen

Nu staat Van der Poel weer op het veld. “Dit is het eerste seizoen van mijn zoontje bij G.V.V.V. Hem op het veld zien is het mooiste wat er is.” Hij brengt daarom de JO8-4 de basisbeginselen van het voetbal bij. “We hebben de eerste paar wedstrijden verloren. Nu hebben we de weg omhoog ingezet met een gelijkspel en een overwinning. Die groei is goed om te zien, al blijft plezier het belangrijkste.”

Weer opstarten

Naast dat hij op het veld bezig is, helpt Michael ook de club op administratief gebied. “Ik doe wat hand- en spandiensten bij de financiële administratie van de club zelf. Daarnaast hebben Wim van Zetten, Hans van Eijk en ik de supportvereniging nieuw leven ingeblazen. We zijn nu druk bezig met het werven van nieuwe leden. De jubileumweek kan daarbij helpen, want daarin organiseren we samen met de club de dartavond.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer