Hoofdmacht speelt drie oefenwedstrijden in januari

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt in aanloop naar de competitiehervatting in januari drie oefenwedstrijden. De technische staf is erin geslaagd om drie aantrekkelijke affiches op eigen veld te regelen.

Met nog twee competitiewedstrijden in het huidige kalenderjaar, nadert de winterstop met grote stappen. Op zaterdag 10 december eindigt G.V.V.V. het voetbaljaar 2022 op bezoek bij Ter Leede, waarna het op zaterdag 21 januari 2023 de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Excelsior’31.

In die tussentijd geniet de selectie van welverdiende rust, wordt een trainingskamp belegd en worden er drie oefenwedstrijden gespeeld op eigen veld. De technische staf is erin geslaagd om drie tegenstanders bereid te vinden om een vriendschappelijk duel te spelen op sportpark Panhuis.

Drie duels in zeven dagen

De ploeg van trainer Gery Vink neemt het op dinsdag 10 januari op tegen Scherpenzeel. De ontmoeting met de eersteklasser begint om 20.00 uur. Zaterdag 14 januari ontvangen wij vervolgens tweededivisionist IJsselmeervogels, die wedstrijd begint om 14.30 uur. De oefencampagne eindigt met een vriendschappelijk treffen tegen de beloften van De Graafschap, gepland op maandag 16 januari om 20.00 uur.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. en Jan van Willige beëindigen doorlopend contract

Het eerste | 22 april 2024
Lees meer

Byron Burgering speelde honderdste officiële duel in eerste elftal

Het eerste | 21 april 2024
Lees meer

Hoofdmacht kan nagenieten van ongeslagen reeks voor vrij weekend

Het eerste | 21 april 2024
Lees meer