Jordi Bitter maakt tussentijds vertrek kenbaar

  • Het eerste

Jordi Bitter heeft aan G.V.V.V. laten weten dat hij in de winterstop vertrekt. De 28-jarige aanvaller speelde anderhalf seizoen in het Veenendaalse blauw-wit.

De sympathieke Jordi Bitter (Amsterdam, 19 januari 1994) heeft moeten besluiten om zijn voetbalcarrière voorlopig stop te zetten. De aanvaller kan zijn sinds kort veranderde maatschappelijke carrière niet meer combineren met voetballen bij G.V.V.V. Daarom heeft hij de technische commissie laten weten deze keuze te maken.

Jordi Bitter kwam medio 2021 over van Spakenburg en speelde voor de Veenendaalse blauwhemden vijftig officiële wedstrijden, waarin hij tien keer scoorde. Bij G.V.V.V. had hij oorspronkelijk nog een contract tot het einde van dit seizoen. De komende twee competitiewedstrijden, tegen Barendrecht en Ter Leede, maakt Bitter nog deel uit van de wedstrijdselectie waarna hij de club verlaat.

De Boer: ‘Wensen Jordi alle goeds’

Technisch manager Rob de Boer begrijpt de keuze van Bitter: “Natuurlijk vinden wij het jammer dat Jordi ons gaat verlaten, maar wij vinden het een begrijpelijke keuze. Wij wensen Jordi alle goeds in de toekomst en danken hem voor zijn inzet en aanwezigheid als mens en speler.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer