Jubilarissen vieren feest mee tijdens verjaardag G.V.V.V.

  • De club

De club huldigde afgelopen week 22 jubilarissen die al vele jaren lid zijn van G.V.V.V. In totaal was het groot aantal jubilarissen dit jaar goed voor 885 jaar lidmaatschap. 

In de week dat de club 75 jaar bestond, werd tijdens de receptie afgelopen dinsdagavond een moment gepland voor de huldiging van liefst 22 jubilarissen. De blauwen ontvingen een prachtig speldje, een speciale jubileumuitgave van de Heineken Magnum en een prachtige bos bloemen. Het volle clubhuis deed enthousiast de handen op elkaar voor de trouwe blauwen.

65 jaar lid

Leden van het eerste uur. Zo kun je Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein wel noemen. Het tweetal ontving na lovende woorden van voorzitter Wilfried Bruijnzeels de verdiende presentjes, want op een totaal bestaan van 75 jaar is een lidmaatschap van 65 jaar absoluut prachtig.

Bram Hoogendoorn en Dirk van Binsbergen werden gehuldigd voor een lidmaatschap van zestig jaar. Gezien de leeftijd van beide mannen zijn zij al hun hele leven blauw en dus werden ook zij verdiend in het zonnetje gezet.

Nelis Leppers, Rinie van de Lustgraaf, Henny van de Heuvel, Fred Roseboom en Robert de Vries zijn liefst 50 jaar lid van de vereniging. Een halve eeuw verbonden aan de vereniging verdient de mooie presentjes.

Voor Aart Navest, Nico van Hoeflaken, Marco Budding, Martin van Hardeveld en Herry van Holland was het ook een mooie avond, want zij werden gehuldigd voor hun 40-jarige lidmaatschap. De trouwe blauwe gezichten kregen op het podium de speldjes en bloemen en werden bedankt voor hun inzet.

De grootste vertegenwoordiging zat bij de 25-jarige jubilarissen. Liefst acht blauwen behaalden onlangs de eerste mijlpaal in het lidmaatschap bij G.V.V.V. Lidmaatschap vanaf de geboorte of trouw gebleven na het spelen in onze jeugdopleiding, de verhalen bij Dennis Donkervoort, Erwin Gerritsen, Erik Roseboom, Robin van Ooijik, Chris Septer, Robbert van der Laan, Michael van der Poel en Youri van Doorn liepen uiteen. De gezamenlijke factor was hun blauwe hart.

Het lukte niet alle jubilarissen om aanwezig te zijn tijdens onze receptie. Zij ontvangen binnenkort alsnog de welverdiende presentjes uit handen van de vereniging.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer