Laatste kans om in te schrijven voor de voetbalquiz

  • De club

Laten we gelijk maar met de deur in huis vallen, de jubileumcommissie is tot nu toe teleurgesteld in het aantal deelnemers dat zich heeft aangemeld voor de jubileum voetbalquiz die komende donderdagavond 17 november wordt gehouden, en die deel uit maakt van de feestweek in het kader van de 75ste verjaardag van onze club.

Er is plaats voor een dikke honderd deelnemers, maar helaas is de teller tot op heden niet verder gekomen dan 50 quizliefhebbers. De deadline voor de inschrijving was morgen 11 november, maar nu er nog volop plaats is willen we nog een keer een oproep doen om in schrijven en is de termijn verlengd naar 15 november, exact de geboortedag van G.V.V.V.

Dus kom op alle blauwen, boeren, burgers en buitenlui (want iedereen is van harte welkom) laat zien dat de jubileumcommissie alle tijd en moeite die ze erin hebben gestoken om dit evenement te organiseren, niet voor niets heeft gedaan.
Want het is nog altijd zo dat hoe meer zielen, hoe meer vreugd opgeld doet en dat de Olympische gedachte, deelnemen is belangrijker dan winnen, boven alles gaat.

Als iedere reeds ingeschreven deelnemer nog iemand anders uit de familie- kennissen- collegae en/of burenkring weet over te halen om ook mee te komen spelen dan zouden we richting volle bak gaan, en daar hopen wij uiteraard van harte op.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam naar: jubileum@gvvv.nl

Uitgebreide informatie over deze jubileum voetbalquiz kun lezen door hier te klikken.

Met vriendelijke groet,
De Jubileumcommissie van G.V.V.V.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer