Maandag eenmalig geen medisch sportspreekuur

  • Opleiding

Het sportspreekuur van de sportfysiotherapeuten van STC Ede gaat maandagavond niet door. Omdat er afgelopen weekend wegens het jubileum geen wedstrijden zijn gespeeld, gaat het inloopspreekuur eenmalig niet door. 

De mannen van STC Ede openen donderdagavond tussen 18.00 uur en 18.30 uur wel gewoon de deuren om jou te helpen met het herstellen van jouw sportblessure.

Gratis inventarisatie

Het sportspreekuur is een samenwerking met Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede. Dit spreekuur is bedoeld als gratis inventarisatie van de klacht. Fysiotherapeuten Daniël Veenendaal en Stefan Laurens geven je vervolgens een vrijblijvend advies. Dit is belangrijk om te weten of er aangepaste trainingen nodig zijn en of je wel of niet mag voetballen, maar ook of je bijvoorbeeld naar je huisarts of eigen fysiotherapeut moet.

Ander nieuws

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

MO13-1 grijpt overtuigend kampioenschap en promoveert naar hoofdklasse

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

JO13-1 nu wel de betere in dorpsderby tegen leeftijdsgenoten VRC

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer